VENTUR FINLAND OY AB

Ventur yrityksenä

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.

Modernin ja pitkälle automatisoidun tuotantomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tästä esimerkkinä uusi automaattinen alumiinivalulinjamme, jolla tehdyissä tuotteissa yhdistyvät Eurooppalainen laatu ja nopeat toimitusajat hintaan joka on erittäin kilpailukykyinen.

Pääsivuille www.ventur.fi

Seinäasenteiset puhaltimet :Ventur valmistaa ja markkinoi aksiaalipuhaltimia seinäasennukseen. Käyttöalueeseen kuuluu mm. liiketilat, teollisuustilat, varastotilat, autotallit sekä erillaiset viilennys-järjestelmät, ilmastointijärjestelmät ja kuivausjärjestelmät. Venturin seinäpuhaltimia on saatavilla mm. galvanoidusta teräksestä prässätyllä seinälevyllä alumiini- tai lasikuituvahvistetulla polyamidi siipipyörällä. Valikoimaan kuuluu COMPACT-sarja jonka puhaltimet ovat vähän tilaa vieviä. Valikoimaamme kuuluu myös korkeatehoinen hihnakäyttöinen seinäpuhallin jota käytetään erittäin suurien ilmamäärien siirtoon alhaisella melutasolla. Mikäli asiakas ei halua seinälevyä voimme tarjota malleja HR ja HRB. Venturin seinäpuhaltimet on helpoo asentaa, puhdistaa ja huoltaa. Asiakkaan tarpeisiin nähden voimme valita juuri oikean siipipyörä-tyypin. Asennuskohteesta riippuen voimme myös valita moottorin oikeilla suojaus- ja eristysluokilla. Tarjoamme myös eri kokoisia sälesulkimia alumiinista tai muovista valmistettuina. : Seinäasenteiset puhaltimet